2008-10-19

Dag fyra: Zagreb

Vi kom till Zagreb vid halv fem igår eftermiddag och nu sitter vi redan på tåget härifrån. Inte för att staden inte är fin - för det är den - men inte särskilt mysig, "hemtrevlig" eller ens levande. OK att det var lördagskväll men då lär det inte bli bättre på en söndag. Då tar vi hellre ett snortidigt tåg och får en extra dag i ett förmodat turistvant Budapest.

Sammanfattning: hostellet var skräp. Visst, man får vad man betalar för osv, men vi betalade ju med pengar, inte med löv och kottar. Sängarna var klassiska hostelsängar, rummen så omysiga det bara gick, den ena toaletten gick det inte att tända lyset på och den andra gick inte att låsa. Duscharna ville vi inte ens prova.

Stan var totalt död. I princip ingenting öppet. Middagen intogs på Restaurang Sista Utvägen: Mickey D. Så shitty var läget. Props till stan dock för att de (unga) generellt verkar bättre på engelska än folket i såväl Wien som Bratislava.

Nu rullar vi ut från tåg-kolodvor i Zagreb och det var nog sista gången vi och den här staden umgicks på mycket länge...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida