2008-06-28

Fredag och lördag

Körde bara ett par timmar på jobbet igår. Skulle egentligen ha varit ledig men tyckte det kändes bäst att åka in och understödja boysen och tur var väl det. Det var hyggligt tryck igår även om det avtog rejält vid lunch. Åkte kunderna på semester igår eftermiddag, månne?

Åkte en vända till Skarpnäck på kvällen, där Alle och Emilia roddat ihop ett surprise party för Ximena som fyllde år häromdagen. Så sjukt kul att se hennes reaktion när tjugo personer står i hallen och välkomnar henne hem med "ja må hon leva" på maxvolym. Hon hade trott att vi skulle ta det lugnt och gå ut och käka - ikväll. Det bidde inte riktigt så... ;)

Det blev en soft kväll med bakverk, drinkar, YouTube, mindgames, femtioelva rundor Dudo och konstiga samtal på balkongen.

Idag softade jag och Alex till det än mer på förmiddagen. Hon för sjuk för att gå till jobbet och jag för trött för att göra nåt vettigt. Pizza och TV var bra sysselsättning. Senare på eftermiddagen droppade Becca, på exilbesök från Norrland, in och vi snackade om gamla och nya tider, spelade lite spel och bara hade det sådär allmänt skönt.

Imorgon jobb igen. Det bästa med att ha haft semester är nästan att man är så taggad på att komma tillbaka till kneget. Kort arbetsdag imorgon så då får det bli intensivt istället. Åka av, helt enkelt.

Etiketter: , , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida