2008-07-05

Helg igen

Fast det känns fan inte som helg. Schemat fullspäckat som vanligt på lördagen. Och så in och knega igen imorgon. Hade en soft kväll i onsdags. LG bjöd på burgare, laxspett och drinkar på F12-terrassen för att fira releasen av sin nya, snygga Secret. Många man kände, så det blev i och för sig mycket jobbsnack - men jobbsnack utomhus med en öl i handen är ju bättre än jobbsnack inne i en kvalmig butik med en dummymobil i handen...?

Schysst kväll också i torsdags. Öl i glada vänners lag på Göta Ark. Trots att hela Medis var fyllt till bristningsgränsen fanns det plats. Inget överskott direkt, klart att det var fullt där också, men liksom inte på samma sätt... på något sätt.

Idag är det flyttlass som gäller. Johan och Gross flyttar från Hornstull till - Hornstull. Innan det ska jag in till stan för att bråka om ett par riktigt crappiga byxor (efter en månad och max 20 dagars användning har de gått sönder på tre ställen) och försöka samla på mig två skjortor. Sen ikväll ska jag och Alex till Madde och Peter för lite middag och sådär. Ska bli najs!

På måndag inleds det nya styret.

Etiketter: , ,

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida